Gratis frakt från 40 euro

För 17:00 beställd, levererad dagen efter

kwaliteit har med oss prioritet

Observera: Goude Shilajit = förbeställ

Varukorg

Din vagn är tom

Fortsätt handla

Privacybeleid

Detta är sekretesspolicyn för Apex Nutrition (nedan: "vi" eller "oss"). I detta förklarar vi vad vi gör med dina personuppgifter och varför vi gör det. Om en term inte beskrivs i detta uttalande har den den innebörd som beskrivs i GDPR (General Data Protection Regulation EU 2016/679). Ta dig tid att läsa detta uttalande i sin helhet så att du är fullt informerad. Om du har några frågor om detta uttalande, vänligen kontakta oss. Våra kontaktuppgifter finns i slutet av detta uttalande. Vi respekterar din integritet och är angelägna om att skydda din personliga information. I denna sekretesspolicy förklarar vi vad vi gör med dina personuppgifter när du besöker vår webbplats (oavsett varifrån), vilka dina integritetsrättigheter är och hur lagen skyddar dig.

 

VEM VI BEHANDLAR PERSONUPPGIFTER OCH HUR FÅR VI DENNA DATA

Vi behandlar personuppgifter om kunder som har (hat) direkt eller indirekt kontakt med oss. Vi får uppgifterna direkt från dig när du besöker vår webbplats, skapar ett konto och fyller i viss information eller när du kontaktar vår kundtjänst. I vissa fall tar vi emot dina uppgifter från andra. När någon skickar en beställning direkt till dig som gåva, till exempel, får vi ditt namn och adressuppgifter. Vi kan även ta emot uppgifter från andra parter, men endast om du har gett dessa parter tillåtelse att tillhandahålla vissa uppgifter till oss.

 

VILKA DATA BEHANDLAR VI OM DIG OCH HUR LÄNGE ÄR DEN BEVARAR

DETALJER NÄR DU BESTÄLLER NÅGOT FRÅN OSS

Med varje beställning du gör hos oss behandlar vi följande personuppgifter:

hälsning

För- och efternamn

Leveransadress (gata, husnummer, postnummer och stad)

Faktureringsadress (gata, husnummer, postnummer och stad)

Telefonnummer

[Valfritt] födelsedatum

E

IP-adress (30 dagar)

Vi behandlar dessa personuppgifter för att kunna behandla dina beställningar och för att svara på eventuella frågor om din beställning. De behandlingsgrunder vi använder är för att utföra det avtal vi har slutit med dig och för att uppfylla våra juridiska skyldigheter. Detta inkluderar våra juridiska administrativa skyldigheter.

Vi är lagligt skyldiga att spara data från dina beställningar (såsom fakturor och andra bokföringshandlingar) i 7 år.

 

DATA NÄR DU SKAPAR ETT KONTO

För att underlätta beställningen kan du även välja att skapa ett konto. Om du skapar ett konto och anger relevanta uppgifter kommer vi att behandla följande personuppgifter:

hälsning

För- och efternamn

Adresser angivna i adressboken

Beställningar du lägger

Recensioner du lägger upp

Telefonnummer

E

Vi behandlar dessa personuppgifter för att kunna behandla dina beställningar och för att svara på eventuella frågor om din beställning. Vi använder dina beställningar och recensioner för att få insikt i vilka preferenser du har för våra produkter.

Du kan välja att spara din kreditkortsinformation när du gör en beställning. På så sätt kan du direkt använda samma kreditkort med din nästa beställning utan att behöva ange alla uppgifter igen. Du kan se och radera de sparade kreditkortsuppgifterna på ditt konto.

De grunder som vi använder för att behandla ditt, förnamn, efternamn, adresser, telefonnummer och e-postadress är: för att utföra det avtal vi har slutit med dig och för att uppfylla våra juridiska skyldigheter. Vi använder dina beställningar och recensioner baserat på det berättigade intresset för att förenkla transaktioner och för att få inblick i våra kunders produktpreferenser. Detta gör att vi kan anpassa sortimentets sammansättning efter våra kunders preferenser.

Efter att du raderat ditt konto kommer vi bara att behålla dina uppgifter om vi är juridiskt skyldiga att göra det. Om så inte är fallet kommer dina kontouppgifter att raderas omedelbart (med undantag för orderdata, såsom fakturor, som vi måste spara i 7 år).

 

NÄR DU KONTAKAR VÅR KUNDSERVICE

Vi har en kundtjänst för att svara på frågor och lösa problem. Du kan ringa, mejla eller chatta med oss ​​eller skicka ett meddelande via sociala medier, som Facebook och Instagram.

Vi kan hjälpa dig mer effektivt genom att lagra din data. Därvid behandlar vi följande personuppgifter:

För- och efternamn

E-postadress (om du mailar oss)

Telefonnummer (om du ringer oss)

Anteckningar om kundkontakt

IP-adress (om du chattar med oss)

Ett telefonsamtal kan spelas in för utbildnings- och analysändamål. I början av samtalet kommer du att informeras om att samtalet kan spelas in, syftet med sådana inspelningar och den avsedda mottagaren. Du har rätt att invända mot detta. Du har också rätt att begära tillgång till en sådan inspelning. Vi har ett legitimt intresse av att använda dessa interaktioner för att förbättra våra tjänster. Vi behåller telefonsamtalet i 3 månader.

Ställer du en fråga via sociala medier? Sedan lagrar vi uppgifterna vi får med de uppgifter vi redan har om dig. Det gör vi för att kunna svara på din fråga eller kommentar så bra som möjligt och för att kunna ge dig en mer personlig service längre fram.

Frågor du ställer till vår kundtjänst kommer att lagras under en period av 6 månader.

 

NÄR DU RECENSAR VÅRA PRODUKTER

Vi gillar att samla recensioner om våra produkter för att förbättra produkter och hjälpa andra kunder. Om du lämnar en recension hos oss kommer recensionen att bedömas utifrån kriterierna för livsmedelslagstiftning och -förordningar och du samtycker till att vi kan kontakta dig som svar på din recension. Därvid behandlar vi följande personuppgifter:

E

Namn (detta kan också vara ett så kallat smeknamn)

översyn

NÄR DU RECENSAR DIN UPPLEVELSE PÅ WEBBPLATSEN

Vi gillar att samla in recensioner om våra tjänster. Vi använder en tredje part för detta, Trustpilot. Under slutförandet av beställningsprocessen, på tacksidan, ber vi dig uttryckligen om tillåtelse att använda Trustpilot. Om du ger tillstånd kommer följande data att utbytas med Trustpilot, varefter granskningen startar och dina köpare kommer att åtnjuta skydd:

Orderdatum

Beställningsnummer

Köpesumma

Betalningsmetod

Klient nummer

E

Webbutikens namn

IP-adress

Om du har ett konto hos Trustpilot eller om du tidigare har gett tillstånd till Trustpilots tjänster i en annan webbshop, kommer detta tillstånd inte att begäras igen i vår webbshop. För mer information: https://www.trustpilot.com/

 

ANALYS

Om du besöker vår webbplats och tittar runt på den behandlar vi följande information i form av cookies eller jämförbara tekniker (se även vårt cookieuttalande):

Din ungefärliga plats baserat på en del av din IP-adress

Vad du gör på vår hemsida, till exempel vad du klickar på

Din typ av webbläsare och vilken typ av enhet du använder för att besöka vår webbplats

Vi behandlar dessa uppgifter utifrån vårt berättigade intresse att förbättra webbplatsen och för att få insikt i våra kunders produktpreferenser.

Vi sparar bara dina besöksuppgifter så länge vi är skyldiga att göra det och i högst 26 månader. Vi kommer då att be om ditt tillstånd igen, annars kommer uppgifterna att raderas permanent.

 

MARKNADSFÖRA

Vi gör olika former av marknadsföring. E-post, SMS, sociala medier och/eller andra medier används. Annonsbanners som vi använder på våra och tredje parts webbplatser faller också under de kanaler som vi använder för marknadsföring. Vi försöker göra marknadskommunikationen så relevant som möjligt för dig. För detta behöver vi data som hjälper oss att förstå vad dina intressen är och vad du letar efter. Vi analyserar ditt beteende utifrån vår marknadskommunikation. Vi analyserar också responsen och effektiviteten av våra kampanjer baserat på din respons och ditt beteende gentemot dem.

 

NÄR VI SKICKER DIG VÅRT NYHETSBREV

Med vårt nyhetsbrev vill vi uppmärksamma dig på nya utvecklingar och erbjudanden. Du kan prenumerera på nyhetsbrevet via hemsidan. Vi skickar endast nyhetsbrev till dig om du uttryckligen har gett oss tillåtelse att göra det. Vi behåller ditt samtycke till att ta emot nyhetsbrev så att vi kan fastställa vår rättsliga grund för att skicka nyhetsbrev. När du avregistrerar dig från nyhetsbrevet kommer du omedelbart att ta bort din e-postadress från vår lista. Med vårt nyhetsbrev vill vi uppmärksamma dig på nya utvecklingar och erbjudanden. Om du använder vårt nyhetsbrev behandlar vi följande information:

E-postadress

Vad du klickar på i nyhetsbrevet

Vi använder din e-postadress för att skicka nyhetsbrevet till dig. Du kan när som helst avbryta prenumerationen på nyhetsbrevet genom att klicka på länken för att avsluta prenumerationen i nyhetsbrevet eller om du har skapat ett konto genom att dra tillbaka ditt samtycke på ditt konto. Vi använder ditt klickbeteende för att avgöra vilka delar av nyhetsbrevet du är intresserad av. Vi använder denna information för att sammanställa nyhetsbrevet. Vi behandlar ditt klickbeteende utifrån vårt berättigade intresse för att få insikt i våra kunders preferenser.

 

NÄR VI SKICKER DIG ETT SMS

Vi vill informera dig genom ett SMS om nya utvecklingar och erbjudanden på vår hemsida. Vi kommer sedan att behandla följande uppgifter från dig:

Telefonnummer – detta används endast för att skicka SMS-meddelandet

Vad du klickar på i textmeddelandet – denna information används i analyssyfte för att avgöra vilka delar av meddelandet kunderna är intresserade av

Du kan när som helst avbryta prenumerationen genom att följa avregistreringsinstruktionen i SMS:et.

 

NÄR VI VISAR DIG ONLINEANNONSER

Vi annonserar våra produkter på tredje parts webbplatser och sociala medieplattformar. Annonsnätverk och mediebyråer är inblandade för detta. Om vi ​​gör det kommer vi att behandla följande data:

Dina historiska inköp

Ditt klickbeteende på vår webbplats och onlineannonser

Din IP-adress eller reklam-ID

Om du klickar på en onlineannons för våra produkter (till exempel på Google eller Facebook) registrerar vi på vår hemsida att du klickade på en annons och var den relevanta annonsen visades. Vi behandlar endast dessa personuppgifter om du har gett tillåtelse för placeringen av de cookies som är kopplade till den relevanta behandlingen. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till dessa annonscookies via cookie-uttalandet. Om du skapar ett konto eller har gjort ett köp kan vi tilldela dig en målgrupp ('publik') baserat på din e-postadress som vi tillhandahåller en kanal för att visa dig en annons eller för att säkerställa att den annonsen inte visas . Din e-postadress är alltid "hashad", vilket innebär att den inte är läsbar utan kan användas för automatiserad behandling. Det gör vi till exempel om du har visat intresse för en produkt på vår hemsida, men du (ännu) inte har köpt den, eller om du har köpt en specifik produkt flera gånger.

 

NÄR VI UTFÖR NPS OCH KUNDNÖJDHETSUNDERSÖKNING

Vi genomför kundnöjdhetsundersökningar (enkäter) bland kunder som beställer från oss. För detta arbetar vi tillsammans med marknadspartners som vi har ett bearbetningsavtal med. Därvid behandlar vi åtminstone följande personuppgifter:

E

namn

Vi behandlar dessa uppgifter utifrån vårt berättigade intresse att få insikt i våra kunders preferenser när det gäller produkter eller webbshoppens användarvänlighet. Deltagande i en kundnöjdhetsundersökning är givetvis inte obligatoriskt.

 

NÄR VI VISAR DIG EN KAMPANJ PÅ VÅR WEBBPLATS

Vi kan uppmärksamma en kampanj på vår hemsida med hjälp av banners och popup-fönster. Vissa av kampanjerna erbjuder möjligheten att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Vi behandlar sedan följande data:

E

För- och efternamn

[Valfritt] Hälsning

[Valfritt] Födelsedatum

[Valfritt] Intressen

IP-adress

Vi behandlar endast dina uppgifter om du har gett oss tillåtelse att göra det. Vi inkluderar dina uppgifter i vår fil för att skicka nyhetsbrev via e-post.

 

AUTOMATISKT BESLUTSFATTANDE OCH PROFILERING

Genom att analysera ditt beteende på webbplatsen kan vi skräddarsy webbplatsen efter dina personliga preferenser. Det handlar också om profilering. Profilering är någon form av automatiserad databehandling där vi analyserar vissa personliga aspekter av dig för att bland annat förutse dina personliga preferenser och intressen. Vi använder endast ditt klickbeteende (visade produkter), köphistorik och eventuellt kontodata för att skapa generiska kundmönster. Vi skapar ingen separat användarprofil åt dig. Vissa delar av webbplatsen (rekommenderade produkter) och innehållet i nyhetsbrevet är dock skräddarsydda efter dina personliga preferenser genom användning av de generiska kundmönstren.

 

DELA PERSONUPPGIFTER MED TREDJE PART

Apex Nutrition kommer inte att sälja din personliga information till tredje part och kommer endast att göra den tillgänglig för tredje part som är involverad i behandlingen av din beställning. Tänk till exempel på PostNL för leverans av paket i Nederländerna. Vi kan också dela dina uppgifter med partners som hjälper oss med:

stödja vår kundtjänst;

stödja våra reklam- och marknadsföringskampanjer;

stödja kundforskning och få betyg och recensioner;

tillhandahålla finansiella tjänster, såsom betaltjänster, inkassobyråer och kreditupplysningsföretag.

Våra anställda och tredje parter som anlitas av oss är skyldiga att respektera sekretessen för dina uppgifter. Vi tillåter inte tredje part att använda dina personuppgifter för sina egna syften; vi tillåter endast tredje part att behandla dina uppgifter för specifika ändamål och i enlighet med våra instruktioner.

Ibland måste vi vidarebefordra personuppgifter till regeringen. Detta kan först och främst inträffa om vissa statliga institutioner behöver denna information för att kunna utföra sina uppgifter, till exempel skattemyndigheterna. Polisen eller rättsliga myndigheter kan också behöva viss information vid bedrägeri eller missbruk. Slutligen kan vissa tillsynsmyndigheter ha tillgång till personuppgifter i samband med en utredning.

 

ÅTKOMMA, ANPASSA ELLER RADERA DATA

Du har rätt att se, korrigera eller radera dina personuppgifter. Du har också rätt att återkalla ditt samtycke till databehandlingen eller att invända mot behandlingen av dina personuppgifter. Du har också rätt till portabilitet av dina uppgifter. Det innebär att du kan lämna in en begäran till oss om att skicka de personuppgifter vi har om dig i en datorfil till dig eller till en organisation som du nämner.

Du kan skicka en begäran om granskning, rättelse, radering eller överföring av dina personuppgifter eller en begäran om återkallande av ditt samtycke till eller invändning mot behandlingen av dina personuppgifter till info@apexnutrition.NL. Efter att ha fastställt din identitet kommer vi att informera dig inom fyra veckor från mottagandet av din begäran vilka av dina personuppgifter vi behandlar eller eventuellt kan radera, skydda eller förbättra.

Om du har skapat ett konto kan du se och ändra dina uppgifter när som helst via sidan mitt konto.

 

HUR ÄR DIN DATA SÄKRA?

Vi vidtar många åtgärder för att skydda dina personuppgifter. Både organisatoriskt och tekniskt. Vi har en grupp specialister som dagligen arbetar med att säkra våra system och leta efter sårbarheter. Genom en strikt åtkomstkontroll säkerställer vi att dina personuppgifter endast är tillgängliga för anställda för vilka det är nödvändigt att de arbetar med dem. Dessutom låter vi regelbundet testa vår säkerhet av externa experter. Lämnar vi dina uppgifter till någon annan? Då kräver vi att den andra parten behandlar dina uppgifter lika noggrant som vi gör, Avtal tecknas alltid med berörd part/behandlare för detta.

 

KLAGOMÅLPROCEDURER

Om du har ett klagomål om efterlevnad av denna integritetspolicy eller om en kränkning av dina rättigheter enligt lagen kan du kontakta klagomål@apexnutrition.NL. Du har också möjlighet att lämna in ett klagomål till den nederländska dataskyddsmyndigheten. För kontaktuppgifter till den nederländska dataskyddsmyndigheten, se deras webbplats: https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl

 

KONTAKTUPPGIFTER

Namnkontrollant: Apex Nutrition

Telefonnummer: +31682460748

E-postadress: info@apexnutrition. Nl

 

Sekretesspolicyn uppdaterades senast den 06 oktober 2021.